9 dagar till Amsterdam

Med 9 dagar till Amsterdam så tänkte jag starta blogga igen. Eller igen och igen, senast jag gjorde detta seriöst så var jag 13 år och tyckte att livet kretsades kring ens unika besökare på blogg.se 
Nu vill jag göra detta eftersom att jag är väldigt säker på att min flytt till Amsterdam kommer att bli en resa jag sent kommer att glömma. Nedräkningen flyger förbi och snart är jag där. För gott. 
 
För att ge en klarare bild tänkte jag köra 5 snabba kring min flytt till Nederländerna. 
 
Varför flyttar du till Amsterdam?
 
Amsterdam är en otroligt fin stad, med vatten och turism vart man än går. Men den största anledningen är för att min pojkvän bor där, och tyvärr älskar jag honom så himla mycket så att ha ett distansförhållande har inte funkat särskilt bra. Så nu flyttar jag dit! (Han är svensk, och jobbar där)
 
 
 
Kommer du att jobba med något?
Ja självfallet, hemmafru är inte riktigt min grej. Jag har fått jobb på Netflix, vilket jag ser så otroligt mycket fram emot. Det kommer att bli jätte spännande, men första månaden kommer att vara en trainee-månad.
 
Hur länge tänker du bo där? 
Jag har faktiskt inte bestämt det. Min kontrakt med Netflix sträcker sig på över 7 månader, så det blir nog minst 7 månader. Vi får se hur mycket jag saknar Sverige helt enkelt! Över ett halvår blir det.
 
 
 
Är du nervös inför flytten?
Om jag är. Min mage vänder sig varje gång jag tänker på att åka till Arlanda och inte komma tillbaka dit efter någon vecka eller två. Det är sjukt läskigt. Jag har lämnat allting nu, sagt upp mig från jobbet, avslutat mitt abonnemang, avslutat gymkortet etc. Allt jag vet har jag lämnat nu, så det är ingen återvändo. 
 
 
Vad älskar du med Amsterdam?
Vattnet. Cyklarna. Maten. Vädret. Stränderna.