Simon Meijssen

I skrivande stund så sitter jag ensam på ett café i Amsterdam Zuid (ett typiskt workplace område med massa skyskrapor etc.)
Väntar på min tid i IN Amsterdam (förut kallat Expat Center), där man registrerar sig som medborgare och får rättighet att arbeta, öppna bank, skaffa holländskt simkort osv.
 
 
 
Var på Netflix innan och hade ett snabbt morgonmöte över en kaffe med min kontaktperson, som tydligen är känd för att kallas D. Fick en hel del information men min första riktiga dag är på måndag, och då börjar min "trainee-period", där jag får lära mig allt och inget. 
Jag är otroligt spänd & nervös, känns som att jag inte vågar göra fel. Vågar inte ens sitta på tunnelbanan, känns som att någon kommer att skrika på mig att jag är lat som inte står upp.. typ. Haha. Lite så. 
 
 

Imorgon bär det av!!

Det här är ju helt sjukt, imorgon flyttar jag till Amsterdam. Det går inte in i mitt lilla 18-åriga huvud. Vad håller jag på med egentligen? Visst, I've always known I'm crazy af men det här är fan wrecking. Är så nervös, kan inte ens skriva ner alla 578 tankar som flödar i mitt huvud. Jag kan inte sätta ord på känslan att lämna allt man känner till bakom sig. Jag har aldrig tagit ett sånt här stort steg, själv också. 
 
 
Men på måndag är det min första dag på Netflix, och idag hade jag mitt sista kvällspass på Coop. Fick blommor & en ask Merci, och det kändes faktiskt jobbigt att lämna arbetsplatsen man jobbat på sen dagen jag fyllde 16 år. 
 
 
 

3 days and counting

Jag lovar er. Min mage håller på att vända sig ordentligt nu. Det här känns så overkligt, att jag ska lämna allt jag känner till bakom mig. Och börjar jobba på heltid för Netflix. Hur. Jävla. Sjukt?!
 
Alltså herregud det är så mycket som jag borde ha fixat men som jag inte har fixat och nu mår jag pissdåligt över det. Fan. Nej nu ska jag ta tag i saker. Puss hejdå!
 
 

4 days to go

ALLTSÅ. Det känns helt jävla galet att jag ska flytta utomlands om fyra dagar. Det går fan inte in i mitt i huvud att jag har bokat en flygbiljett utan en retur.
Så idag ska jag göra det som är så himla svenskt - jag ska gå till IKEA. Kärlek till IKEA. For real. Ska inte ens köpa något speciellt, ska bara äta lunch där med min bästavän & sen kanske svänga förbi Kungens Kurva. 
 
Från Sommarkrysset igår 
 
 
 

Prick 1 vecka kvar

 
 
Tjatja bloggeeeen
 
Nu är det prick 1 vecka kvar och jag har vänt mitt rum upp och ner, allt som inte ska med ska antingen säljas på Sellpy eller ges bort till vänner.
Jag måste erkänna att mina nerver blir bara galnare och galnare, jag har börjat uppmärksamma varenda detalj i Stockholm stad och försöker ta in så mycker som jag bara kan - besöker nya restauranger nästan varje dag och upptäcker nya platser hela tiden. Har även börjat träffa vänner som jag inte sett på flera år / månader, och försöker helt enkelt göra så mycket som möjligt nu.
Om en vecka är liksom allt det här borta.