Mina första 8 timmar på Netflix

Så nu har jag alltså spenderat 8 timmar på mitt nya jobb här i Amsterdam, på Netflix. Än så länge trivs jag superbra, det är en otroligt internationell miljö och folk är jättetrevliga. Det är heeelt galet vad fint vårat kontor är, oändligt med mat tillgång (vi har våran egna kock och en som sköter köket + en popcorn maskin??  ehm you had me there)
 
 
Trots denna otroligt roliga dag så måste jag erkänna att mitt huvud håller på att explodera. Det känns som att jag lämnat en värld och dykt ner i annan. Pengarna bara flyger iväg och det är så mycket som ska göras. Aja en sak i taget, idag så byggde jag klart min garderob, vilket var såååååå skönt alltså herregud vilken stolt känsla jag fick till mig själv haha. Lyckades bygga en IKEA-garderob liksom utan att tappa den över hela mig. 
 
 
Back to Netflix - sjukt kul att få träffa alla nya människor och alla anställda har verkligen sin egen karaktär & personlighet. Alla gör sitt jobb på sitt sätt men följer ändå grundregler. Plus alla benefits som vi får är så generöst av företaget, jag är redan såld. Hoppas it stays like that! Imorgon börjar training for real, så tänkte gå och sova även om jag skulle vilja skriva en uppsats på allt vi har gjort idag! 
Kramkram